Om os

Silkeborg Gulvbelægning

Om os

Vi har gulve, der kan tåle at blive gennemgået på kryds og tværs i årevis – og gardiner/solafskærmning, der bare matcher

Gulv og gardinløsninger til erhvervslivet
Hos Silkeborg Gulvbelægning er nøgleordene godt håndværk, høj kvalitet og levering til tiden blevet et slogan for virksomhedens godt 35 medarbejdere, og uanset om opgaven er stor eller lille, løser vi den med en høj fagmæssig stolthed. Samtlige medarbejdere kan deres håndværk, både på gulve og gardiner, og vi har mange specialister, der arbejder meget professionelt på hver deres område.
Nye gulve eller gardiner skal naturligvis have en lang levetid
Et nyt gulv eller nye gardiner er jo en investering, der gerne skulle tjene sig hjem igen gennem en lang levetid. Begreber som let rengøring og vedligeholdelse og ikke mindst et bedre indeklima og velvære er nøgleord.
Det er vigtigt, at man vælger det rigtige produkt, for at få den optimale gavn af det.

Historie
Silkeborg Gulvbelægning A/S har siden 1962 været privat ejet, indtil 1987 af Poul Zeuthen som drev en kombineret tømrer- og gulvbelægningsfirma med adressen Borgergade 36 i Silkeborg.

Den 1. april 1987 overtog Niels Hammelsvang og John Dahl Kristensen Silkeborg Gulvbelægning.

I 1995 køber Silkeborg Gulvbelægning A/S forretningen Garant på Stagehøjvej, samt rettighederne til Garant Silkeborg. Herefter videreføres firmaet som Garant Silkeborg Gulvbelægning A/S.

Garant er en frivillig indkøbskæde, som er ejet af Inbostore. I Garant kæden er tilknyttet ca. 60 butikker.

I firmaets nuværende profil har vi udviklet os til at være en af byens førende og mest professionelle firma indenfor gulvbranchen.

1. april 1999 overtages erhvervsafdelingen hos Garant i Herning, og denne har siden kørt som en selvstændig afdeling, med administration fra Silkeborg.

Garant Silkeborg Gulvbelægning A/S har via medarbejdere og søsterfirma altid været landsdækkende og stået for stor fleksibilitet og kvalitet i sin udførelse af arbejdet.

Medarbejderstaben er konstant under videreuddannelse og udviser stor kompetence i sit virke samt loyalitet overfor såvel ledelse som kunder.

Det hele samlet i et ønske, fra virksomheden, om at blive bedre både fagligt og personligt.

Faglig profil:
Garant Silkeborg Gulvbelægning A/S arbejder med næsten alle former for gulvbelægning og gardinløsninger.
I dagligdagen er virksomheden delt op i en detailafdeling, gardinafdeling og en erhvervsafdeling.

Detailafdelingen servicerer mest de private kunder, som henvender sig til butikken.

Gardinafdelingen servicerer både de private og erhverv kunder.

Erhvervsafdelingen arbejder med både offentlige og private bygherrer over det meste af Danmark, samt i et mindre omfang også i udlandet.

Kompetencer

”Vi har stor erfaring i professionel gulvbelægning og gardinløsning både på kæmpeflader og store vinduer og på små, hyggelige kontorer”

Mange års erfaring
Mange års erfaring med løsning af mangeartede gulv- og gardinopgaver har gjort eksperter på området, og den indsamlede viden kommer naturligvis vore kunder til gode via en seriøs og kreativ vejledning.
Silkeborg Gulvbelægning har i dag en kapacitet, der gør det muligt at løse alle typer opgaver, og vores hovedopgave er altid at lette arbejdet mest muligt for vore kunder – vi lader det gerne komme an på en prøve.

Rådgivning og kvalitetssikring
Gulvmagasinet er et godt sted at starte, når der skal vælges gulve. I gulvmagasinet er der mere end 100 spændende sider omkring gulvplanen, projektering, vedligeholdelse samt en række specialsider omkring inspirationer til gulve til kontorer, butikker, hoteller, konferencelokaler og restauranter. Her er et specielt kapitel omkring gulvbelægning til skoler og institutioner og sidst, men ikke mindst, gulve til indgangspartier, der siger stop til snavs og fugt. Der findes i dag måttesystemer, der kan reducere vedligeholdelsesomkostningerne med helt op til 50 %.

Mangler du inspiration

Læs vores store erhvervskatalog

Tekst mangler

Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.