Gulve og tæpper

Vi køber og leverer gulve via landets største indkøbsforening Inbogulve, der sikrer markedet bedste priser og kvaliteter

Udvælgelsen af leverandører er nøje afstemt efter kvalitet, priser, service, garantier, og leveringssikkerhed.

Vi tilbyder absolut det største udvalg indenfor gulvløsninger.

Den rigtige gulvløsning er altid en individuel gulvløsning, som bl.a. tager hensyn til belastning, funktionsområder, det øvrige interiør, ønsker til æstetik samt praktiske og økonomiske ønsker.

Vi sikrer altid en uvildig vurdering af løsning og produkt, der egner sig bedst til det konkrete projekt. ”Kreative gulve” – farver og mønstre giver mulighed for unikke og spændende gulve.

I vor udstilling kan vi præsentere de mange muligheder der er, både for standard og specialprodukter, kombinationer af forskellige produkttyper, mønsterlægning mm. Kom på besøg i vor udstilling til spændende og seriøs gulvinspiration.

Vi sikrer, at der er de fornødne brandtest, hvor det er foreskrevet. Vore leverandører tiltræder byggeleveranceklausulen jfr. §10 stk. 4 i AB92 for gulv- og gardinprodukter, der anvendes i byggeri i Danmark, hvor AB92 er aftalt mellem gulventreprenør og bygherre og/eller hovedentreprenør.

Det er vigtigt at overveje kravene til gulvet. Dels skal løsningen holde i mange år, og dels skal rengøring og vedligeholdelse være en nem sag. Tag derfor gulventreprenøren med på råd i alle disse overvejelser.